0swaldowns.No-Ip.Biz/Info Forums!
December 04, 2020, 01:20:59 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SERVER IS DELETED, IT'S GONE
 
  Home Help Search Arcade Staff List Login Register  

Using ::Pickup...


Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Using ::Pickup...  (Read 390 times)
c0rrupt3d
Current Arcade Champion!
Forum Full Member
Forum Full Member
**

Forum Fame: 1
Posts: 59

TSS Clan Leader


View Profile
« on: September 04, 2008, 11:05:12 pm »

Ill teach those who dont know how to, how to use the ::pickup commands.
This command is Admin+ Only.  Grin

the command is ::pickup (Item ID) (Ammount1-999M)

Item ID = the Id for the item this consists of FIVE didgits. No more, no Less.
If you have an ID with less than FIVE didgits eg. 123.
you thenput 2 0's in front (0 = number), which makes a total of FIVE didgits.

Ammount = How much of the item do you want? Remember When spawning items which ARE NOT noted, you will only get 1 of the item unless its STACKABLE. eg, runes, obby cape, d wc axe... = stackable, Rune long = NOT Stackable.

Heres the Command to Spawn 10,000 Blood runes: ::pickup 00565 10000
The blood Rune ID is 565, but since it's less than 5 didgits you put 0's infront. 10000 is the amount.

Finding the ID's
go to... http://www.moparscape.org/
Once loaded go down to HELP, and then Item ID's. Search for what your looking for.
NOTE!: Silab items ARE NOT in this list.
If you close Mopar with the list up, the list will go away.

On the Item list when you see the same object but twice...
eg. leather boot-1061 and leather boot-1062 the one with the highest didgit, 1062 is bigger than 1061 is usually the NOTED object. Sometimes, there are no noted object for an item so you can only spawn 1 at a time.

Hope i Helped  Grin
Report Spam   Logged

TSS Leader and Founder!
- We got a Present for ya!

Oswaldowns Server Status:

Share on Facebook Share on Twitter

Samantha
Forum Co-Owner
Administrator
Forum Full Member
*****

Forum Fame: 12
Posts: 67


Server Admin. Oswaldowns.no-ip.biz Forum Co.


View Profile
« Reply #1 on: September 05, 2008, 07:42:29 am »

Mhm , did help ALOT , I've tried finding codes for AGES I got a rubbish type of search thing , but yours is best , thanks.
Report Spam   Logged
Warhammer
Global Moderator
Forum Moderator
Forum Full Member
****

Forum Fame: 3
Posts: 64


oswaldowns.no-ip.biz...... what else?


View Profile
« Reply #2 on: September 05, 2008, 10:56:15 am »

you can also go to www.runelocus.com And type in your desired item, and you will get the id straight away.
Report Spam   Logged
c0rrupt3d
Current Arcade Champion!
Forum Full Member
Forum Full Member
**

Forum Fame: 1
Posts: 59

TSS Clan Leader


View Profile
« Reply #3 on: September 05, 2008, 09:21:33 pm »

Try your search on one of these links, hopefully the desired item comes up  Cheesy
* = good link

http://www.runelocus.com/?action=474itemlist&lang=&item= *

http://www.runelocus.com/?action=itemlist

http://www.runelocus.com/?action=503itemlist


Report Spam   Logged

TSS Leader and Founder!
- We got a Present for ya!

Oswaldowns Server Status:
Warhammer
Global Moderator
Forum Moderator
Forum Full Member
****

Forum Fame: 3
Posts: 64


oswaldowns.no-ip.biz...... what else?


View Profile
« Reply #4 on: September 06, 2008, 03:47:31 am »

Yup, i always use it for my server, and it works fine.
Report Spam   Logged
Alec
<3 Server Moderator <3
Forum Moderater
****

Forum Fame: 21
Posts: 499



View Profile
« Reply #5 on: September 10, 2008, 08:08:50 am »

gj ben.. Grin
Report Spam   Logged

- Blitz 4 **** - Server Moderator - Blitz 4 **** -
me d bow nah
Forum Full Member
**

Forum Fame: 0
Posts: 56


View Profile
« Reply #6 on: September 16, 2008, 12:40:18 pm »

pickup ftw!!!!!! pickup is best command.. for yourself..  Cheesy Grin
Report Spam   Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


Bookmark this site! | Upgrade This Forum
SMF For Free - Create your own Forum
Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy